Skip to main content

QBE vinner pris för årets bästa cyberförsäkring

Svenska Försäkringsmäklares förening tilldelar QBE Nordics priset för årets bästa cyberförsäkring. QBE Nordics erbjudande fick flest röster av Sveriges förmedlare och administratörer i kategorin årets cyberförsäkring.

Svenska försäkringsmäklares förening (SFM) tilldelade QBE Nordics pris för årets främsta cybersäkerförsäkring vid sin årsstämma på Villa Källhagen i torsdags. Försäkringen fick flest röster av de tillfrågade försäkringsförmedlarna och administratörerna (25%), som ansåg att produktens innehåll och omfång var särskilt avgörande för att vinna priset.

Samtidigt som riskerna förknippade med cyberhot ökat kraftigt de senaste åren, har QBE gjort betydande investeringar för att stärka sitt cybererbjudande och tagit en ledande position på marknaden.

”Behovet av ett gediget försäkringsskydd mot cyberintrång har aldrig varit viktigare. Därför är vi väldigt stolta över att få ta emot detta prestigefyllda pris och att vår stora satsning och erbjudande på cyber-marknaden uppmärksammas. Vi är oerhört glada och tacksamma för detta erkännande från den svenska förmedlarkåren”, säger Victor Meins, Senior Underwriter för Financial Lines, Cyber & Tech, på QBE Nordics.